Alla inlägg den 26 juli 2009

Av Gaby - 26 juli 2009 09:14

Igår blev vi hämtade av Carina, Chininas Kennel, och alla Etnorna för vidare färd mot Sv. Vinthundklubbens utställning i Västerås. Både jag och Samanta hade fönat håret och kände oss redo för en match mot Etnasläktingarna. 9 st anmälda !

4 st av dom var valpar, 1 uteblev och gissa vem som blev BIR-valp.....say no more....! Samanta såklart ! Hurra ! Domare var Bitte Ahrens och i kritiken står det bl.a:  "En mycket lovande valp !" Samanta hade vissa betänkligheter mot sitt nya fina uppvisningskoppel..."- Mamma jag blir strypt !" skrek hon och jag fick försöka få upp huvudet från marken med lock & pock istället för att bara lyfta i kopplet. Det såg ju inte så värst proffsigt ut men, men....valpklass = övning. Vi får träna lite på just den delen. Annars hade vi en mysig dag med massor av vackra vinthundar att njuta av...Borzoier i ringen före oss...OMG vad vackra dom är ! Såg även flera underbara Greyhounds....läckert ! Samanta hade som vanligt jättekul, bus med syskonen och uppmärksamhet från människor...det är livet !

Kennelpojken hade valparna ute i hagen när vi kom hem och sen grillade han och fixade med maten. Medicinerna jag äter dagligen kommer lite "på sned med tiden" ibland och min sjukdom gör sig påmind...det hände igår så jag var inte ett så trevligt sällskap för någon...det var bara att ta ett sömnpiller och krypa ner mellan lakanen för att slippa eländet. Sånt är livet, tyvärr, ibland ! Idag känns det bättre och livet går vidare igen...att gå in till valparna och mysa lite med dom är ju  som balsam för själen.

Giffe-kungen vaknade tidigt idag, hoppade ner på golvet och tjoade på Samanta, som sov på sin kudde. "- kom igen Etnan ! Solen skiner !" Efter en liten stunds övervägande hoppade hon upp och båda två fortsatte leken PÅ oss människor som fortfarande låg i sängen ! Kennelpojken muttrade och bara vände sig om men vi andra var bortom all räddning...bara att kliva upp. "- Tack så HEMSKT mycket !" hörde jag Kickan väsa till Samanta som helt obekymrad trängde sig före alla andra ut genom ytterdörren, glatt galopperande med Kossan i munnen och Giffe hack i häl....


**Bilder : "Husse vill du ha en puss ? - Näe !  Jo det vill du !"**

Ovido - Quiz & Flashcards