Alla inlägg den 5 juli 2009

Av Gaby - 5 juli 2009 18:14

Jag har haft fullt upp senaste dagarna....valparna måste matas, kattmamman blev sjuk, äter penicillin nu, så även hennes små måste skötas om med matning och tvättning. Hoppas hon snart blir bättre.

Carinas hundar åkte hem idag, dom har bara varit här ett dygn. Alla hade  kul utom lilla Richie...han tyckte nog att han hade klarat av att vara "home alone" ! Länge sen jag gick med en sån maffig hund som Carinas Rottweiler, i koppel. Världens snällaste, gosiga nalle ! Men nej tack...inga brukshundar här längre !

Förutom alla små glädjeämnen med alla djurbarn har det hänt tråkigheter som jag kan berätta om en annan gång. Just nu tänker vi framåt och kanske tänker lite extra på hur vi ska ordna saker och ting, för oss, i framtiden...alla blir vi äldre, och självklara enkla saker kanske inte är så enkla längre, den dagen vi är borta.

Trädgården har blommat i överdåd nu när det varit så varmt ! Den stora Honungsrosen i äppelträdet har precis börjat blomma. Hon sprider en ljuvlig doft när jag öppnar dörren på morgonen, för att släppa ut hundarna. Hon ser också till att det gamla trädet får en andra blommning av tusentals små honungsfärgade rosor ! Överhuvudtaget tycks det bli ett rosår. Alla rosorna i trädgården, ungefär 20 sorter, har massor av knoppar och blommor !

En av favoriterna heter "Hebes Lips". Sååå vacker !

Hundarna då ? Jo tack, full fart på dom ! Samanta har haft fullt upp med att leka med alla hundgäster. Dom var kanske inte lika roade, men det brydde sig inte hon om ! Griffonerna uppförde sig som vanligt exemplariskt. Dom är alltid lika vänliga mot vad det än är för konstiga figurer som kommer innanför vårt staket !

 Emma åkte hem idag, hon har varit till stor hjälp dom här dagarna och jag försökte muta henne att stanna hela sommaren.....! Jag  kommer om en månad, sa hon, och jag får vara nöjd med det så länge. På söndag träffar jag Sara igen. Sara, vår andra dotter, ska ställa ut sin Beardies i Alfta. Juniorklass...spännande !

Trimmandet har kommit av sig lite men imorgon ska jag väl hinna med det en stund ! En sliten klyscha, men ändå : Ta vara på dagen, den kommer aldrig igen.

***Bild: Hebes Lips***



Ovido - Quiz & Flashcards