Alla inlägg den 13 juli 2009

Av Gaby - 13 juli 2009 22:13

Jaha...ja jag vet att jag lovade en ringrapport från utställningarna i helgen, men det finns bara två saker jag minns : Samantas BIR med strålande kritik av Per Svarstad och att det regnade 2,5 dygn av 3 möjliga. Resten är borta ur minnet...for good ! Grattis till alla er som vann !

Som jag berättade om i ett tidigare inlägg skulle Etnaringen och Griffonringen ligga 2 km från varandra, så sant ! Jag blev tvungen att skicka kennelpojken att stå beredd med Samanta vid ringside medan jag var inne med Giffe-kungen. Precis när jag kom ut från ringen, UTAN BIR, kom kennelpojken tillbaka med en BIRrosett i handen ! Vi andra slängde oss över kritiken och gissa om kennelpojken Ove lyfte från marken, när vi i kör läste slutet ....där stod nämligen : "Välvisad !"

Wow Ove ! You did it !

När lugnet hade lagt sig imorse, tog Samanta itu med trädgårdsarbetet som hon tyckte blivit lidande när vi varit i Göteborg och Alfta.

Det syns på bilden vad hon anser vara ogräs....!

Valparna har blivit så duktiga ! Äter som dom ska, kissar på tidning och kommer på inkallning....jo det är sant ! Om jag ligger på golvet och ropar : "puppisarna !" med min allra barnsligaste röst, då kommer dom !

Dom är underbara ! På onsdag kommer det en valpspekulant på besök.

Hon har känts väldigt "rätt" när vi talats vid i telefon så det ska bli  kul att träffas.

Från det ena till andra kan jag konstatera att bensinen är väldigt dyr i detta land....och att man borde ha en pytte-pytte bil som helst går på vatten. Men HUR skulle jag med tält, x antal hundar, burar, väskor, stolar och kennelpojke få plats i en sån bil ? Släpvagn ? Pytte-limousine ? Min egen storlek går väl att ändra...hallå det finns fettsugning.....men jag vill inte ha mindre hundar i mindre burar ! Kennelpojkens storlek är inte heller så mycket att ändra på.....möjligtvis kunde han ändras till något yngre..!

Nää förresten..he´s a keeper !  Han är ju nästintill  proffshandler nu !


***Bild: Honungsros i äppelträd och Samantas ogräsrensning.***

Ovido - Quiz & Flashcards