Alla inlägg den 17 juli 2009

Av Gaby - 17 juli 2009 22:22

Idag hade vi så ytterligare en blivande Matte och Husse på besök ! Dom blev väldigt förtjusta i sin lilla prins, Robin. Han uppförde sig såklart exemplariskt. Skuttade runt och viftade på svansen. När sen nya Matte tog upp honom i famnen kysste han henne omsorgsfullt, sådär som bara en Griffon kan, och Mattes hjärta smalt som choklad ! Dom åkte härifrån med spänd förväntan om att snart få hämta hem sin valp.

Jag hann med lite trimning idag....det är ju utställning till helgen ! Hundarna ser bra ut...hade bara hoppats att Kickan varit i bättre kondition...hon är nämligen en aning sälformad för tillfället. Kvällspromenader och pytteliten portion av morgonmaten har gjort sitt men ännu finns det att ta av...

Eftersom även denna dag varit varm har vi tillbringat den under det doftande äppelträdet med en kanna iste på bordet. Valparna i en hage strax intill. Vi har mycket rovfåglar här och hagen är alltid täckt med nät. Vilken skräck om en rovfågel skulle ta en av valparna ! Det får bara inte hända...Dom tar både duvor och höns för oss, det får räcka !

Jag vägrar att INTE ha ett gäng friflygande duvor ! Därför ser jag till att ha en stor flock, ja helt kallt för att då gör det inte så mycket om jag mister nån då och då.

Samanta uppföde sig också som en liten mönstervalp under besöket idag. Hälsade artigt och la sig sen i hammocken med huvudet i en av besökarnas knä. Hon väckte som vanligt stort intresse med sitt alldeles speciella väsen.

"- Åhhh hon ser ut som ett rådjur !" är en vanlig kommentar som vi fick höra också idag. Jag själv njuter av henne varje dag...hon är så vacker !

Bilden idag visar en hundsoffa....eller kanske soffhundar ?


***Bild: Soffhundar & Vallmo***

Ovido - Quiz & Flashcards