Alla inlägg den 9 juli 2009

Av Gaby - 9 juli 2009 13:00

Imorgon ska vi packa in folk & fä och köra ner till Tvååker för utställning i två dagar ! Hurra vad kul....om det inte varit för att jag vridit benet ur led, JA det känns som det iaf ! Fattar inte vad jag gjort ?! Det började värka inatt och nu kan jag knappt stödja på benet ! Som tur är har jag en tjänstvillig kennelpojke som jag precis skickat in till stans apotek med order : STARKA värktabletter, tack ! Dom vi hade hemma hjälpte inte mycket. Susanne, Fiddle-Stick´s kennel, har erbjudit oss husrum natten mellan fredag och lördag och nu när hon fick höra mitt dilemma erbjöd hon sig också som handler, om det skulle behövas. Tack ! Kennelpojken vill helst inte visa hundar...bara för att jag och domaren fnissade när han var inne i ringen en gång 1989 !  Fånigt va ?! Men han såg så rolig ut så det gick inte att göra annat ! Han ser inte det komiska i just den händelsen men jag menar, hallå det är ju 20 år sen ! Samanta är också anmäld i valpklass på lördagen. Han kanske bara måste vara handler då....ringarna ligger nämligen 2 km från varandra....ja det såg ut som det på kartan iaf.

Men vem vet, kanske Ove hittar finfina piller som jag kan trycka i mig och sen sväva fram som en sån där tjusig vinthundshandler !

När vi är klara i Tvååker, kör vi hem i rödaste rappet, Susanne hänger med, sover ett par timmar ( eller babblar ! ) och kör till Alfta på söndag morgon. Det blir en utställningshelg vi sent ska glömma ! Vi har ju definitivt glömt att vi inte är i 20-årsåldern längre...hmm. Tänk en gång körde jag och två kompisar från Sthlm, direkt till en utställning i Umeå, FRÅN en nattklubb där vi hade tillbringat kvällen. Bara svängde in hemma o hämtade hundarna ! Där kom vi i stort hår, paljetter och höga klackar ! Att man bara orkade ! Men kul hade vi och vann gjorde vi ! Det måste ha varit 1982 eller nåt.

Ja hur det går i helgen kan du som är intresserad se på TV4-nyheterna....ni andra får vänta och läsa här efter helgen ! See you !

***bild: Antilopöga***

Ovido - Quiz & Flashcards