Alla inlägg den 16 juli 2009

Av Gaby - 16 juli 2009 22:00

Dagarna går så fort....hinner inte med allt jag "borde" göra ! Det är precis som att man stressar för att hinna göra så mycket medans sommaren är här på vår sida av klotet.

Igår hade vi en blivande Griffonägare här och hälsade på "sin" valp ! En jättetrevlig hunderfaren kvinna. Hon var nöjd med sitt val av valp och vi skojade och sa att "-Köper man en valp så ingår en kattunge !" Idag ringde hon..."- Kan jag få boka en kattunge också....?" Ingen blev gladare än jag och varken katt eller hundunge kan få ett så mycket bättre hem ! Härligt ! Kattungarna har ju blivit handmatade av oss och blivit extremt "tama"..som papegojungar ungefär ! Väldigt människovänliga ! Kattmamman är nästan frisk igen men tappade ju all mjölk, så tvättning och matning var 3:dje timme ( dygnet runt givetvis ! ) har fallit på en annan mammas lott...guess who ?! Som tur är har vi en kär gammal vän med eget gårdsmejeri...därifrån har vi kunnat förse oss med delikat getmjölk.

Solen har värmt oss mycket idag och det var meningen att valparna skulle få komma ut en stund, såhär på sin 6-veckors dag. Tror du jag hann det ens ?

Imorgon kommer nästa blivande Griffonmatte hit och kollar in sin speciella valp, lilla Robin. Hon har haft Griffon tidigare så där känner jag mig också lugn.

Samanta har haft en ny rolig leksak idag....varken pip eller luddig...en stor PET flaska ! Hon har lekt med den i timmar och Griffonerna har suttit som på tennismatch och tittat, när hon sprungit, fram o tillbaka. Igår gjorde vi en festlig upptäckt ! Det kom helt plötsligt en regn och åskskur....en ordentlig skur med stora droppar. Giffe syntes inte till någonstans, men helt plötsligt fick vi syn på honom.. Giffe-kungen hade hittat en perfekt plats undan regnet....på den lilla hyllan under grillen ! Där satt han o kikade på oss och tyckte vi var jättedumma som skrattade ! Gud vad jag älskar mina härligt prilliga hundar !


***Bild: Sjärnflocka***

Ovido - Quiz & Flashcards