Alla inlägg den 29 juni 2009

Av Gaby - 29 juni 2009 22:53

Som vanligt är timmen sen när jag äntligen kan sätta mig vid denna apparat och skriva lite ! Läste i Mirjas blogg ( Aspbackarnas kennel ) att hon hade trimmat...! Det har jag också gjort...äntligen ! Jag satte mig under äppelträdet och lurade till mig hundarna. Kickan var det bara lite småplock på, likadant på Siv. Giffe går det ALDRIG att lura när han har hört att jag tagit necesären med trimkniv, saxar och kammar i. Jag måste lägga ifrån mig verktygen, och sätta mig med en tidning eller nåt, tills han kommer fram igen. Sen får jag vara kvick och fånga honom ! Mammas lilla Piffe-Giffe ! Men snygg blir han ! *mallig*

Sen tog vi en promenad i den ljumma kvällen och det är en belöning som dom uppskattar. Det är härligt att se hundarna iordninggjorda ! Griffoner är ju så söta !

 Jag har inte hunnit ha en ny fotosession med valparna idag...suck...vart tar tiden vägen ? Jag har iaf hunnit fylla i en registreringsansökan med valparnas namn, bra va ?! Så sen är det bara att vänta på det stora nöjet att få lösa ut registreringsbevisen mot postförskott.

Och Samanta...vad har hon gjort idag ? Ja hon pysslade som vanligt med trädgårdsarbete....luckrade upp jorden lite i Pionrabatten, tog bort lite ogräs ( Lejongap ! ) och försökte till slut flytta på vattenspridaren så den kom liiite närmare verandan på gäststugan där Mormor & Morfar bor för tillfället. Jag fick ett sms: "Det regnar på fönstret här ute...!"

Jag fick tag på den lilla regnmakerskan och förpassade henne till kudden på soffan. Där ligger hon fortfarande, så söt och oskuldsfull.....


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards