Alla inlägg den 17 juni 2009

Av Gaby - 17 juni 2009 13:52

...ja att blogga om hundar och annat smått och gott här i huset ! Jag skriver i en annan blogg på nätet lite mer om livet, människorna, och det som händer i världen. Här får det bli lite mera "intimt" tänkte jag....vi som bor här i huset lever i en egen liten värld. Inga nära grannar, 2 mil till närmaste civilisation...perfekt för gamla 08-or som vi ! Iår har vi bott här i 20 år, barnen har växt upp här men allihop flydde tillbaka till olika städer ! Ja ja dom blir klokare med åren.

Du vet säkert att vi har valpar i huset...nu har dom ögon och alla är lurviga mellan tårna = ingen Brabancon. Nu när ögonen öppnats kan snart en liten personlighet anas, dom är bara så underbara ! Kattungarna växer och frodas dom också, den ena har en ganska lustig svans....ungefär mitt på har den en krok, 90grader ! Vet inte om jag kanske ska be min kära veterinär ta bort den...den ser onekligen lustig ut. Kan tänka mig hur den ser ut som vuxen.

Namnet är ju givet isf..."Blixten" !

I helgen var det utställning i Avesta...fy bubblan vad det regnade ! Man kände inte igen folk för alla var så inklädda med diverse regnplagg. Och kallt var det ! Nå hur gick det då i ringen...Giffe blev 2:a bästa hane efter Ingrid Raijs uppfödda Otto.  Grattis Therese till din fina hund !

Nu har jag trimmat av Giffe pälsen och under den gamla fanns en ny fin, härligt ! Ikväll är det dags för viltspårkurs igen. Giffe tycker det är roligt men har inte riktigt fattat vitsen med det hela....och jag som tyckte han skulle ha en ny hobby ! Jag ska prova med Samanta, många Etnor gillar att spåra. Dom har väl liiite mer jaktinstikt i sin hjärna och nos !

Giffe har även blivit pappa till två pojkar, en vecka gamla. Mamma hund hade fler i magen men hade så svaga värkar att dom inte klarade sig, trots veterinär assistans....tyvärr är väl inte vår älskade ras världens mest lättuppfödda.

Nu ska jag trimma lite till och sen är det dags att packa spårselen och Giffe i bilen. See you !

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards