Alla inlägg den 11 augusti 2009

Av Gaby - 11 augusti 2009 12:27

Borta bra men hemma bäst ! Ja det tyckte nog både hundarna och jag och kennelpojken efter långresan till Ronneby. Utställningen gick strålande, platsen ( Ronneby Brunnspark ) var fantastiskt vacker och gården där vi sov och fick middag var, som vanligt, toppen ! Så vi klagar inte.....ooooo nej ! Men det är sååå skönt att komma hem och sparka av sig skorna och strosa runt i den egna trädgården. Konstig man är....! Som sagt trevligt hade vi...våra goa vänner Mia och Kålle hade gäststugan beredd och grillen på högvarv så vi har blivit ganska så bortskämda. När vi inte var på hundutställningen guidades vi runt i Karlskronas vackra skärgård i familjens nyinköpta Mercedes Cab. Vi konstaterade snabbt att en sån bil är nästan ett måste under såna heta sommardagar ! *antecknar på önskelistan*

Många nya människor träffade vi som vanligt och många glada skratt har det blivit. Nåväl, när vi kom hem på måndagskvällen åt vi lite grillat igen som Mormor förberett och sen iväg till Rosie som hade halva hundflocken hemma hos sig. Ojoj vilka glada miner det blev ! Rosie påstod att hundarna nog helst ville stanna kvar hos henne, men se det tror inte jag...Samanta satt på mitt ögonbryn ungefär, och skrek högt "- Mamma ÄNTLIGEN kommer du tillbaka !" Hon hade haft jättekul sa hon men ville såklart packa ner sin säng, sina mjukisar och sin matskål och åka raka vägen hem. Chimmy och Kickan var livade och glada åt att se oss men valparna hade gjort sig hemmastadda i Rosies kök och ropade  "-Kolla, här bor vi !" Lite busigheter hade dom hittat på....vält ut en färgburk t.ex...annars hade alla på kenneln överlevt invasionen av Griffoner och en liten Etna.

Väl hemma igen sprang dom runt lite och sen somnade alla som om jag gett dom sömnpiller....dom var så trötta !

Jag satte mig i hammocken medans augustinatten smög sig på och kände varenda muskel i kroppen sakta slappna av.....vad det är härligt att leva !


***Bild : "Tältande" dogshowlovers !"***

Ovido - Quiz & Flashcards